Како можеме да Ви помогнеме?

Погледнете ги најчесто поставуваните прашања.

Производи

Дали имате изложбен салон?
Моментално немаме изложбен салон, но сите наши производи може да ги најдете на нашата online продавница.
Каков е финалниот изглед на производите?
Илустрациите се испечатени на канвас платно, оптегнато на дрвена рамка што овозможува веднаш да ги прикачите на ѕид. 

Испорака

Кое е времето за испорака?
5 до 10 работни дена.
Дали има дополнителен трошок за испорака?
Не, трошокот за испорака е покриен од наша страна.
Дали можам да го следам статусот на испораката?
Да. Инструкции за следење на статусот на вашата нарачка може да најдете на https://artella.mk/order-tracking/

Нарачки

Како можам да направам нарачка?
Процесот за нарачка е едноставен:

  • Пронајдете го омилениот производ на нашата online продавница
  • Одберете ги посакуваните димензии
  • Додадете го производот во Вашата кошничка
  • Кликнете ‘кон наплата’
  • Внесете ги потребните информации
  • Комплетирајте ја нарачката.
Како да знам дали нарачката е успешна?
Во моментот кога ќе го комплетирате процесот за нарачка, на Вашата email адреса ќе добиете порака која ја потврдува Вашата нарачка.
Дали може да го вратам производот или да ја откажам нарачката?
Секако дека можете. Тоа ви е гарантирано по законот за заштита на потрошувачи. Се што треба да направите е да нѐ контактирате на 071 33 44 22 и да ни испратите е-маил зошто сакате да го вратите произвoдот или да откажете нарачка. Бидете информирани дека за да ви биде заменет производот поради некакво оштетување, истиот е потребно да го пријавите веднаш по примопредавањето од страна на доставувачот. 

Плаќање

Кои се опциите за плаќање?
Имаме две опции:

  • Плаќање со платежна картичка, користејќи го плажтениот процесор на Халкбанк АД Скопје
  • Плаќање преку фактура